Tuggben Hund

Erbjud era kunder naturliga tuggben till hund, tillverkade av svenska skinn av älg, nöt och ren. Varje tuggben är skapat för att främja hundens välbefinnande och tillfredsställa deras naturliga tuggbehov.

  • Älgskinn Tuggben: Våra älgskinnstugg är tillverkade av 100% svensk älg och är ett hälsosamt och hållbart alternativ för din hund. Med tjocka bitar av älgskinn garanteras en långvarig tuggupplevelse som motverkar tristess och främjar munhygien. Älg är en utmärkt proteinkälla och innehåller viktiga mineraler för din hunds hälsa. Perfekt hundtugg för hundar med känslig mage eller allergier.
  • Nötskinn Tuggben: Tillverkade av 100% svenskt nötskinn. Våra tuggben av nötskinn är en ren och säker njutning för hundar i alla storlekar. Den sega strukturen hjälper till att rengöra tänderna och massera tandköttet för bättre munhygien. Välj bland olika storlekar och former för att passa alla hundar.
  • Renskinn Tuggben: Våra tuggben av renskinn är hållbara, sega och knapriga delikatesser för mindre hundar och valpar. Tillverkade av renhud från norra Sverige, är de naturliga och näringsrika belöningar för din hund. Perfekt dimensionerade för små hundar och valpar.

Ge era kunder det bästa för deras fyrfota vänner med våra exklusiva svenska tuggben. Vi säljer endast till återförsäljare! Logga in eller kontakta oss för att beställa våra produkter.

Visar alla 16 resultat