Kerotugg tillverkar naturligt och svenskt hundtugg av skinn från älg, nöt och ren. Varje tuggben är skapat för att främja hundens välbefinnande och tillfredsställa deras naturliga tuggbehov. Är du ute efter riktigt bra hundtugg till era kunder så har du hittat rätt.


Svenskt hundtugg av Älgskinn 

Våra älgskinnstugg är tillverkade av 100% svensk älg och är ett hälsosamt och hållbart alternativ för din hund. Med tjocka bitar av älgskinn garanteras en långvarig tuggupplevelse som motverkar tristess och främjar munhygien. Älg är en utmärkt proteinkälla och innehåller viktiga mineraler för din hunds hälsa. Perfekt svenskt hundtugg och tuggben för hundar med känslig mage eller allergier.


Tuggben av nötskinn

Svenska hundben tillverkade av 100% svenskt nötskinn. Våra tuggben av nötskinn är en ren och säker njutning för hundar i alla storlekar. Den sega strukturen hjälper till att rengöra tänderna och massera tandköttet för bättre munhygien. Välj bland olika storlekar och former på hundtugg för att passa alla hundar.


Hundtugg av renskinn

Våra tuggben av renskinn är hållbara, sega och knapriga delikatesser för mindre hundar och valpar. Hundtugget är tillverkade av renhud från norra Sverige och är ett naturligt och näringsrikt tugg som passar perfekt som belöning till hund. Detta svenska hundtugget är perfekt dimensionerade för små hundar och valpar.

Ge era kunder det bästa för deras fyrfota vänner med exklusivt svenskt hundtugg!  

Kontakta oss för att beställa!
Mer information om vårt företag och våra tuggben



Svenskt Hundtugg i Påse

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå